Buscar

Заеми за първия учебен ден и за горива за зимата?

Да, правилно прочетохте!

Изи Кредит предлагат не друго, а заеми за първият учебен ден на учениците прочетох наскоро ровейки се в нета по наболелите "заемни" теми. Ето тук:
"Лесни заеми за първия учебен ден"
И това ако не е поредната подигравка с хората аз не знам просто какво е. Лесни казват. А че ще излязат през носа на нещастните родители после, това не го казват. Няма и да го кажат.
Най-голямата подигравка обаче е заемът за горива през зимата. Докъде я докарахме, да теглим заеми за децата си и за горива. Първо никой, който е в състояние да връща безумните им оскъпявания не би си и помислил за заем. Второ, хората вземат заплати на месец, а не на седмица, а тези хубавци така и не си промениха политиката за седмично връщане. Трето, аман от процъфтяващи лихвари. Аз лично искам работа с прилична заплата, за да не ми се налага да тегля заем за детето си, за сметките за тока или за горива през зимата. Писна ми от подигравки!

2 коментара:

Анонимен

най големите идиоти са небановите институции,не взимайте от тези изроди,рекет правят после ,тормозят семействата,внимавайте наистин!!!.Никой не кара насила да вземат хората,но повярвайте ако не се намеси държавата тези са истински рекети и тормозят,изпитвам го това,всички са такива,пазете се,нямат капка морал и отношение да знаете.

Анонимен

влизам често в този блог и благодаря ,че го има преди време попаднах на много измами в сайта на бг.зеле търсих заем , поради простата причина че съм съкредитор на лош кредит и не мога да изтегля от никаде заем работя на постоянен договор но не мога ако знаете за кредити за хора като мен пишете ми

¿Te animas a decir algo?

 
Пари на заем-справки за заеми | Copyright © 2011 Diseñado por: compartidisimo | Con la tecnología de: Blogger