Buscar

PROVIDENT- още едни лихвари, от които не бива да се взема заем.

Само като отворите началната страница за кандидатстване за кредит и ще ви стане лошо. Съвсем преднамерено няма да сложа линк в статията, всеки ще може да ги намери в гугъл при желание.

Първо-отпускат кредит след посещение на така наречените им консултанти. Обикновено се назначават хора, които нямат и грам понятие от финанси и никак не е ясно за какво точно ще ви консултират, освен да научат домашния ви адрес.
Второ искат да се съгласите доброволно да им предоставите всичките ли лични данни и им давате правото да ги разкриват, пред когото те намерят за добре с неограничена във времето валидност. (Хайде бе!). Трето, искат кредита да им се погасява на седмични вноски, най-неудобната възможна форма.  50% ГПР.
Какво изтъкват като полза? Кредит у дома - такса 0.00 лв. Браво! Чудесни сте, че не искате такси. Като че ли това е единственият им плюс, то оставаше само и такси да искат.
Пропуснали са да споменат, че най-вероятно и те като Профи Кредит поднасят на хората да подписват договори с празно място за сумата, която те да допълнят по тяхно усмотрение. Ако примерно сте кандидатствали за 2000 лв, а те ви одобрят за 1000 лв. хем няма никаква работа да ви свършат, хем ще ви набутат да връщате кредит с безобразна лихва.

Бягайте далече от PROVIDENT.


0 коментара:

¿Te animas a decir algo?

 
Пари на заем-справки за заеми | Copyright © 2011 Diseñado por: compartidisimo | Con la tecnología de: Blogger