Buscar

Бързи кредити и ипотечни кредити от Financecenter

Бързи потребителски  кредити, ипотечни кредити и рефинансиране предлагат financecenter.bg.

Бързият потребителски кредит е предназначен за физически и юридически лица, които не отговарят на условията за отпускане на кредит от банка, но все пак имат постоянен доход. Минималната отпускана сума е 800лв., а максималната 15 000лв. Оптпускат се за срок от 6 месеца до 60 месеца. Одобрението и усвояването на кредита стават в рамките на един работен ден. Таксата за разглеждане и обработка на документи е 30лв.


Бързият ипотечен кредит е без доказване на доход и нужди както за лични нужди, така и за малък и среден бизнес. Минималната отпускана сума е 5000лв., а максималната се определя от нуждите на клиента и възможностите за погасяване. Такса за разглеждане на документи няма.
За кандидатстването са необходими лична карта и документи за собственост на имота. За ипотеката са необходими лична карта, документ за собственост, данъчна оценка и скица, платени данъци за имота. За определени райони може да е необходима кадастрална карта, или други документи по преценка на нотариуса. “Финансцентър” работи без такса за разглеждане на документите.

“Финансцентър” предлагат и рефинансиране на текущи потребителски кредити с цел да се определи по-ниска месечна лихва. Можете да обедините всичките си текущи задължения в едно при по-изгодни условия. 


 Телефон за връзка и кандидатстване:  0700 33 909


0 коментара:

¿Te animas a decir algo?

 
Пари на заем-справки за заеми | Copyright © 2011 Diseñado por: compartidisimo | Con la tecnología de: Blogger