Buscar

Промоции от Credissimo

В този пост искам да ви обърна внимание на двата вида нови кредити, които отпуска Credissimo, както и на новата им политика.
В момента Credissimo предлагат на промоция кредит до заплата в размер от 100 лв., до 399 лв за срок от 15 до 30 дни, като ако кредитът бъда взет за срок от 15 дни е безлихвен, т.е. няма никакво оскъпяване. Не се изискват поръчители, необходимо е само кандидатстващият да работи на трудов договор. За одобрение или отказ уведомяват до 20 минути след кандидатстване онлайн. Кредитът може да бъде получен веднага след одобрението във всеки офис на FastPay, EasyPay или по банков път.

Другият кредит, който предлагат е credissimo +. Отпусканият кредит е в размер от 200 лв. до 1000 лв. за срок от 3 до 13 месеца. Оскъпяването е 23%, а ако бъде погасен до 15 дни след отпускането няма оскъпяване. Одобрението е отново до 20 минути след кандидатстване, като също не се изискват поръчители, а само кандидатстващият да работи на трудов договор. Усвояването също става веднага след одобрение във всички офиси на FastPay, EasyPay или по банков път. В сайтът и ме е отбелязано, че за да се усвои кредитът се заплаща еднократна такса от 10 лв. при подписване на договор, но таксата съществува, така че я имайте в предвид. Имайте предвид също да осигурите лице за контакт, най-добре роднина, който да е в състояние да отговори веднага на телефонното обаждане от страна на Credissimo, за да няма забавяне за одобрението.

По отношение на новата им политика мога с удовлетворение да кажа, че отпаднал sms-ът с цена от 4.80 лв, който беше изключително дразнещ след отказ. За отказ уведомяват по e-mail,  а за одобрение се обаждат по телефона. Промоциите им без оскъпяване също говорят за грижа и добро отношение към потенциалните им клиенти.  В крайна сметка пазарната политика предполага, че доброто обслужване винаги е най-добрата реклама.  Очаквайте следващ пост, в който ще ви уведомя какви преференции още можете да получите след погасяване на кредита в качеството си на лоялен клиент на Credissimo.

0 коментара:

¿Te animas a decir algo?

 
Пари на заем-справки за заеми | Copyright © 2011 Diseñado por: compartidisimo | Con la tecnología de: Blogger