Buscar

Внимание обяви от измамници! (продължение)

Вижте само на каква обява попаднах още:

"Кредитни карти от небанкова институция с лимит от 2-10 хил. лв.
100% одобрение без значение от кредитното досие и осигурителния статут! Получаване за 1 работен ден, след усвояване процент!
Такса : 100лв.
Информация по е-майл!"

Тази обява вони от 10 километра. Кредитни карти от небанкови институции ли? Друг път, такова животно просто няма. Единствените две небанкови институции, за които знам със сигурност, че предлагат кредитни карти са TBI и TRANSCARD. E, да небанкови са, но има няколко големи НО-та. И двете компании имат солидни банкови гърбове и освен това кредитните карти, които издават са MASTERCARD. Ето така изглеждат кредитните карти издадени от TBI- виж точно тук. Това случайно да ви говори нещо? На мен ми говори за солидно банково покритие. От тук каква мисъл в главите ни трябва да последва? Няма банка, която да няма достъп до нечие кредитно досие. И не съществуват представители на банки или небанкови институции, които да могат да прикрият лошо кредитно досие и за всичките подкупи и такси на този грешен свят. Нито пък представители на въпросните банки или небанкови институции биха си заработвали допълнителен доход по този подмолен начин. Уравнението е съвсем просто:

Лошо кредитно досие = кредитна карта на куково лято!

Единственото, на което продължавам безкрайно да се учудвам е че все още съществуват хора, които да се подлъгват от такива измамни обяви. И да дават грешни пари от и без това твърде оскъдния си бюджет за "такси" за услуги по несъществуващи възможности за заем. Тъжно, но факт!

0 коментара:

¿Te animas a decir algo?

 
Пари на заем-справки за заеми | Copyright © 2011 Diseñado por: compartidisimo | Con la tecnología de: Blogger