Buscar

Заеми от 1000 до 30000 лв от Klearlending

Klearlending.com имат наистина интересни предложения за заеми. Предлагат се в заем суми от
1000 лв до 30000 лв за срок от 9 до 48 месеца. Месечната вноска зависи от кредитната история на кандидатстващия.  Колкото по-лоша е кредитната история, толкова по-голям е размерът на определената месечна вноса, но за сметка на това дори и хора с лоша кредитна история имат шансове за одобрение. В снимката по-долу ще видите каква може да бъде месечната ви вноска, ако поискате заем от 5000 лв за 12 месеца.

Кои в същност са Klearlending.com. Те са екип от (много странно) 13 души от Франция, Полша и България. На въпроса защо заемоискателите биха могли да предпочетат тях отговарят, че клиентите се съгласяват с условия по заемите, които не са им съвсем ясни, а тяхната амбиция е да изградят нов тип взаимоотношения между кредитоискател и финансов изпълнител, които да почиват на основата на прозрачност, информираност и споделяне.

Другото по-особено в компанията Klearlending.com е, че заемите се предлагат и получават Peer-to-Peer. Това на практика означава, че заемоискателите получават своите заеми не директно от компанията, а от други хора. Т.е. хора, които имат спестявания и биха искали да инвестират своите спестявания в заемни услуги могат да го направят чрез Klearlending.com, и по този начин да помогнат на нуждаещите се.

Самите Klearlending.com са инвестирали лични и семейни средства в компанията само в размер на 1000000 евро.

От тука нататък само предстои да видим, дали и до колко тази схема ще работи било в полза на хората нуждаещи се от заем, било в полза на хората, които са решили да вложат своите спестявания в Klearlending.com.

0 коментара:

¿Te animas a decir algo?

 
Пари на заем-справки за заеми | Copyright © 2011 Diseñado por: compartidisimo | Con la tecnología de: Blogger