Buscar

Бърз ипотечен кредит от Okcredit.bg

Както и преди съм казвала ипотечните кредити са абсолютно последното средство, към което трябва да прибегнем, когато имаме нужда от кредит, но понеже съм се заела да събирам информация за всички компании предлагащи кредитни услуги ще направя ревю и на тази. Линк към тях няма да поствам, ако желаете можете да го гугълнете.

ОК - бърз ипотечен кредит предлагат кредитиране срещу ипотека на жилище в размер от 5000 до 200 000лв. Единственото предимство на обезпечените кредити е, че има възможност да ви ги отпуснат дори когато кредитното ви досие свети в червено като светофар.  Ок пишат за себе си, че предлагат кредит срещу два документа, какви документи не се посочва, но моето лично предположение е, че това са лична карта и нотариално заверено ксерокопие от нотариален акт.
По мое мнение предоставянето дори и на копия на нотариален акт е доста рисковано. Все пак, ако някой реши да прибегне до техните услуги, може да влезе в сайта им и да попълни онлайн формата за кандидатстване. Пишат, че одобрението е до 24 часа след подаване на заявката. Каква е лихвата и в какъв размер са минималните вноски по кредита не е описано никъде. Общо взето на всяка страница има предложение да се свържете с техен консултант на национален телефон 0700 45 245. Никак не ми се вярва, че по телефона ще получите кой знае каква информация, просто го отбелязвам като факт. 
В страницата им за контакти можете да намерите пълен списък на техните офиси по градове, които ако посетите навярно ще можете да се доберете до необходимата информация срещу какви лихви и месечни вноски се предлагат техните кредити. 

0 коментара:

¿Te animas a decir algo?

 
Пари на заем-справки за заеми | Copyright © 2011 Diseñado por: compartidisimo | Con la tecnología de: Blogger