Buscar

Кредити от Интер Кредит

Интер Кредит предлагат четири вида кредити.

INTERCREDIT CASH е малък потребителски кредит в размер от 100 до 1200 лв, за който се кандидатства с лична карта и е без обезпечение. Условията са да сте пълнолетни и да имате регулярни месечни доходи. Одобрение или отказ ще получите до 24 часа след кандидатстване. Неудобствата са, че за да ви го отпуснат ще трябва да ви посети техен финансов консултант и че се изплаща на месечни вноски.

INTERCREDIT PLUS е целеви потребителски кредит, който се отпуска за покупки на стоки на изплащате. Отпуска се в размер от 150 до 3000 лв, а срокът за погасяване е от 3 до 24 месеца.

Покупките на стоки на изплащане чрез Интер Кредит се осъществяват в търговските обекти сключили договор с тях. Кандидатства се с лична карта, одобрение или отказ се получават до 30 минути. Погасява се на месечни вноски по банков път.

INTERCREDIT AUTO е финансов лизинг за нови и употребявани автомобили. Максималната отпускана за лизинг сума е до 400 000 лв, като има минимална първоначална вноска от 30% от общата отпусната сума. Документите са в зависимост от това дали сте физическо или юридическо лице.
След подаване на искането и всички документи отговор ще получите след 3 работни дни. Необходимите за кандидатстване документи ще намерите отпечатани в сайта им.

INTERCREDIT HYPO е финансов лизинг за недвижими имоти но единствено за търговски центрове и супермаркети, логистични паркове, индустриални сгради и офис сгради.

Финансират строителство, реконструкция или продажби с обратен лизинг, кето на практика означава лизингоискателя да продаде недвижимия си имот на Интер Кредит и след това да го купи пак, но на лизинг, което според тях улеснявало ликвидността на предприятието и помагало да се формират скрити резерви, така че лизингополучателят да разполага със свежи пари за нови инвестиции. Не звучи много убедително.

При финансиране на строителство пък изискват да придобият правото върху парцела и (или) правото на строеж. Кой ще се съгласи на такива условия не е ясно, но хора всякакви. :)

Ако все пак на някого допаднат безумните им условия може да намери списъка с необходимите документи в страницата на сайта им за лизинг на недвижими имоти.

0 коментара:

¿Te animas a decir algo?

 
Пари на заем-справки за заеми | Copyright © 2011 Diseñado por: compartidisimo | Con la tecnología de: Blogger