Buscar

Спиране плащания на кредити по законоустановен ред

Открих тази обява днес и единствено мога да кажа: Браво на тази адвокатска кантора!!!
Трябва да съществуват повече кантори, които да се занимават с тази дейност и да помогнат на хората да се избавят от бирниците. Даже смятам, че е крайно необходимо да съществува поне по една такава кантора във всеки областен град.
Вижте за какво говоря, ето и съдържанието на самата обява:

"Спиране плащания на кредити по законоустановен ред
20 лв

Анулиране на потребителски , ипотечни, фирмени кредити! Предлагаме Ви защита на правния Ви интерес пред съда, срещу неправомерните действия на частните съдебни изпълнители и образуване на изпълнителни дела по повод продажба на имуществото ви! Защита на предсрочно изискуеми кредити, съдействие за преструктуриране на кредитите Ви до вноски, съответстващи на доходите ви. Спрете да работите за банките, защитете интересите си! Обжалване на глоби и данъчни актове, делби, издржки, регистриране и заличаване на фирми, счетводство. Предлагаме услугите си на територията на цялата страна. Телефон за контакт : 0879/823 – 699 , 0879/373 – 267 За повече информация, моля посетете сайта ни :Ливия Августа"

Публикувам точното съдържание на обявата, както и техният сайт и телефони и го правя с абсолютно чиста съвест, нека хората да знаят, че в крайна сметка защита от обирджиите ИМА!!!!


Благодаря Ви Сдружение Ливия Августа!

0 коментара:

¿Te animas a decir algo?

 
Пари на заем-справки за заеми | Copyright © 2011 Diseñado por: compartidisimo | Con la tecnología de: Blogger